spooky
Design Guru1. Creati un fisier nou de 1080x400 px! Dupa care il umpleti cu o gri!
File-New
2. Creati un dreptunghi cu Rectangle Tool, de culoare neagra, ii dati blending optinons si puneti stroke de 2px
3. Va puneti un logo, ceva text, sau creativa un banner!Eu am ales un text simplu:
4. Acum sa facem meniul propiu zis, selectati Rounded Rectangle Tool si faceti sa va apara asa:
5. Folositi urmatoarele efecte pe meniu:
6.Ar trebui sa arate cam asa:
7.Scrieti meniul , cu Horizontal Type Tool (T). (Home About us Contact etc)
8.Selectati Linear Tool si trasati lini intre text , opacitatea liniilor este 30% iar grosimea 1px
9.Si acum ar trebuie sa arate asa
P.S: Stiu ca am gresit watermark =)) DESING in loc de DESIGN! Scuze pana fac update | cateva ore
@Update watermark rezolvat!
File-New
2. Creati un dreptunghi cu Rectangle Tool, de culoare neagra, ii dati blending optinons si puneti stroke de 2px
3. Va puneti un logo, ceva text, sau creativa un banner!Eu am ales un text simplu:
4. Acum sa facem meniul propiu zis, selectati Rounded Rectangle Tool si faceti sa va apara asa:
5. Folositi urmatoarele efecte pe meniu:
6.Ar trebui sa arate cam asa:
7.Scrieti meniul , cu Horizontal Type Tool (T). (Home About us Contact etc)
8.Selectati Linear Tool si trasati lini intre text , opacitatea liniilor este 30% iar grosimea 1px
9.Si acum ar trebuie sa arate asa
P.S: Stiu ca am gresit watermark =)) DESING in loc de DESIGN! Scuze pana fac update | cateva ore
@Update watermark rezolvat!
Ultima editare efectuata de catre spooky in Sam Aug 07, 2010 7:34 pm, editata de 1 ori